ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Göteborg – Sveriges klimatstad 2015

16 mars 2015

En internationell jury har utsett Göteborg till Sveriges klimatstad år 2015. Utmärkelsen delas ut av världsnaturfonden WWF, som prisar staden för de kort- och långsiktiga klimatmålen och för stadens satsning på gröna obligationer. Dessa har hittills dragit in 2,3 miljarder kronor som gått till elbilar, biogasproduktion och vattrening. Göteborg deltar även i den internationella tävlingen, som avgörs den 9 april.

Den 14 april pratar vi hållbara samhällsbyggnadsprocesser på Business Arena Göteborg, med fokus på elförsörjning och ”smart” teknik >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev