ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Göran Persson inledningstalar på Business Arena Umeå

25 november 2014

Göran Persson

Vi har nöjet att välkomna tillbaka Göran Persson, Sveaskogs ordförande och Sveriges tidigare statsminister, som talare till Business Arena. Förra gången var år 2008 och i Stockholm. Nu är Göran Persson en av inledningstalarna på Business Arena Umeå 2015.

Som Sveaskogs ordförande och skogsbruksexpert har Göran Persson stor kunskap om den svenska skogsindustrin. En nyhet är att han kommer till Business Arena Umeå i februari för att berätta om industrinäringens framtid.

Skogsindustrin har präglats av förändringar över tiden och det som genererade efterfrågan i går gör det nödvändigtvis inte i dag. Hur ser förutsättningarna inför framtiden ut och vilken syn har den tidigare statsministern på en av Sveriges främsta basnäringar? Missa inte Göran Persson i Så ser framtiden för den svenska skogsindustrin ut, tisdagen den 17 februari på Business Arena Umeå.

För mer information, se www.businessarena.nu >>

Anmäl dig till Business Arena Umeå den 17 februari på Umeå Folkets Hus på businessarena.nu/anmalan/umea

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015