ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Går det att påverka den medierade bilden av Göteborg?

7 april 2014

Trygg i Göteborg startades på initiativ av Göteborgspolisen för att komma tillrätta med gängkonflikterna i staden. Nu rapporterar Sveriges Radio att antalet vapenbeslag och skottlossningar i Göteborg fortsätter att öka trots satsningarna.

Under stadsbyggnadsseminariet på Business Arena Göteborg imorgon kommer den medierade bilden av Göteborg att diskuteras. Stämmer den, eller är den orättvis? Missa inte Rudolf Antoni (Fastighetsägarna GFR), Torbjörn Forkby (FoU i Väst), Björn Siesjö (Göteborgs stad) och Catharina Thörn (Göteborgs universitet) i Identitet och framtid – går det att påverka bilden av Göteborg? kl. 11.30.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015