ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fyra nya namn till Malmö

19 mars 2018

Fyra nya namn till Malmö

Med oss till Business Arena Malmö och Clarion Hotel & Congress Malmö Live den 24 april har vi ett 100-tal prominenta talare. Här presenterar vi ett urval av dem:

 

Erik Karlin, vd, Tobin Property
Erik Karlin är vd för Tobin Properties, ett bostadsutvecklingsföretag som han grundade tillsammans med Johan Varland år 2010. Erik Karlin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och har flera års erfarenhet av fastighetsutveckling som entreprenör och investerare. Erik Karlin medverkar i seminarium 3, Bostadsmarknaden: en perfekt storm?

 

 

 

Linda Jonsson, analytiker, Veidekke
Linda Jonsson har dubbel kandidatexamen i fastighetsvetenskap respektive nationalekonomi, samt en masterexamen i fastighetsekonomi vid Kungliga Tekniska Högskolan. Som student i Lund var hon ordförande för Moderata studenter vid Lunds universitet. Sedan 2016 är Linda Jonsson analytiker hos Veidekke och arbetar nära Lennart Weiss, bolagets kommersiella redaktör. Hon medverkar i seminarium 3, Uppföljande panel: social bostadspolitik.

 

 

Joakim Lusensky, analyschef Mäklarsamfundet
Joakim Lusensky har bred erfarenhet av opinionsbildning, rådgivning och målgruppsanalys inom sin profession kommunikation. Han kommer tidigare från kommunikationsbyrån StrandbergHaage där han var seniorkonsult, innan han 2017 värvades till Mäklarsamfundet och rollen som analyschef. Joakim Lusensky medverkar i seminarium 3, Status på en marknad i gungning.

 

 

 

Maria Stellinger Ernblad, digitaliseringschef, Malmö stad
Maria Stellinger Ernblad har en juristexamen vid Lunds universitet. Sin yrkeskarriär har hon ägnat åt digitalisering och processutveckling där hon bidragit med sin kunskap i flertalet kommuner, bland annat Stockholm stad och Staffanstorp. Stellinger Ernblad är idag digitaliseringschef vid Malmö stad. Hon medverkar i seminarium 2, Robot eller människa – vem gör vad?

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015