ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fyra nya namn till Malmö

6 april 2018

Nu är det mindre än en månad kvar till Businss Arena Malmö! Under en heldag diskuterar vi södra Sveriges utveckling och möjligheter. Välkommen att vara en del av Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn – vi ses den 24 april på Malmö Live!

Som alltid i Business Arenas programarbete är det viktigt med breda inifrån- och utifrånperspektiv. Med oss till Malmö har vi med oss ett 100-tal prominenta talare som alla ger intressanta infallsvinklar på branschens viktigaste frågor just nu och i framtiden. Här presenterar vi fyra av dem lite närmre:

Nils von Heijne, Creative Director, SVRVIVE Studios
Nils von Heijne har varit med och startat ett flertal olika företag, bland annat SVRVIVE Studios, som idag är en av Europas ledande VR-studios. Han beskrivs utav många som en digital innovatör och affärsängel. Nils von Heijne undervisar även på Berghs School of Communication där han ansvarar för kursen ”Think like a Startup”. Nils von Heijne medverkar i fördjupning C, Digitala drivkrafter på fastighetsmarknaden när spelindustrin växer

 

Victoria Percovich-Gutierrez, processledare, White Arkitekter
Victoria Percovich-Gutierrez har en bakgrund som managementkonsult med inriktning mot den internationella marknaden och finansiell riskhantering. Innan hon började arbeta på White Arkitekter som processledare inom social hållbarhet och statsutveckling, var hon en del i Malmö stads projekt Malmö Innovation Platform, ett stadsutvecklingsprojekt med samarbete mellan kommun, näringsliv, akademi och civilsamhälle. Victoria Percovich-Gutierrez är expertkommentator i seminarium 2 om samhällsbyggnad.

 

 

Robin Rushdi Al-Salehi, Hållbarhetsförvaltare, Hemsö Fastigheter
Robin Rushdi Al-Salehi är entreprenör ut i fingerspetsarna. Redan i gymnasiet grundade han företaget Gröna grannar, som han själv beskriver som ett socialt entreprenörskap för att skapa resurseffektiva och levande städer för alla människor. Robin Rushdi Al-Salehi har studerat hållbarhet vid Uppsala universitet och arbetar sedan 2015 som hållbarhetsförvaltare på Hemsö där han bland annat gör klimatstrategier och klimatriskanalyser.
Han medverkar i seminarium 4, Vilka krav ställer en ung hyresanvändare till fastighetsägaren?

Heidi Avellan, politisk chefredaktör, Sydsvenskan & Helsingborgs Dagblad
År 2005 tillträdde Heidi Avellan posten som politisk chefredaktör på Sydsvenskan. Innan dess arbetade hon bland annat som korrespondent för Hufvudstadsbladet, den största finlandssvenska dagstidningen i Finland. Heidi Avellan har en rad styrelseuppdrag inom bland annat KSF-Media och Publicistklubben där hon är vice ordförande. Hon medverkar i seminarium 1, Valet: Vad innebär det för regionsamarbetet i Öresund?

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015