ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fri hyressättning på nyproduktioner om Göran Hägglund får bestämma

12 juni 2014

I en ny intervjuserie möter DN partiledarna inför septembers riksdagsval. Först ut i intervjuserien är KD:s Göran Hägglund, som bland annat lyfter marknadshyror i nybyggda hyresrätter som ett förslag.

Vad säger egentligen KD:s civil- och bostadsminister Stefan Attefall om frågan? På Business Arena Almedalen torsdagen den 3 juli får du möjligheten att höra mer i programpunkten Rakt på sak med Stefan Attefall.

Och vad kommer generellt att hända med bostadsfrågan beroende på valutgången? I Almedalen arrangerar vi ett flertal programpunkter med olika infallsvinklar i ämnet. Se mer i veckans program

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015