ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fredrik Reinfeldt: ”En ny era är här”

16 september 2015

För 1 år och 2 dar sen avgick Fredrik Reinfeldt som statsminister. I dag stod han på ett fullsatt Business Arena Stockholm – ”som att prata på en fotbollsarena”.

IMG_6886

”Jag kommer att vara optimistisk. Det ska man vara när det gäller Sverige. Vi är en stark ekonomi, med goda relationer till resten av världen. Vi är dessutom lågt skuldsatta. Den goda ekonomin vi hade i samband med finanskrisen 2008 gav oss en bra säkerhet och har bidragit till att vi har klarat oss bra”.

Reinfeldt kommenterar även det oroliga läget vi ser runt omkring oss, där människor flyr för frihet.

”Digitaliseringen bidrar till enorm kunskap. Kunskap om hur det kan vara kan ge hopp om frihet hos människor i länder som lever under förtryck. Människor som tror på frihet flyttar och Europa är en av de platser där frihet finns. Det vi ser nu är bara början på något nytt. En ny era är här.”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015