ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA STOCKHOLM 2016: Framtidsforum Vad lär man sig av forskning om boende?

15 september 2016

Ett av många intressanta anföranden under Framtidsforum på Business Arena Stockholm står Mikael Anjou, vd på Einar Mattsson Byggnads AB, för. Han går upp på scenen 10:50 torsdag den 22 september. Vi bad om lite förhandsinfo.

mikael-anjou

Du ska prata om att ”bo i ett experiment” inom ramen för Framtidsforum på Business Arena Stockholm. Kan du ge något litet smakprov på vad det innebär?  

– Utgångspunkten för mitt anförande är att Einar Mattsson bygger 305 studentlägenheter på KTH. Samtidigt kommer del av byggnaden att användas för forskning om just boendet. Jag tänkte komma in lite på; Varför? Hur? Och vad lär man sig?

Här hittar du hela programmet för Framtidsforum.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015