ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Framtidens stationsstad på gång i Norrköping

19 februari 2019
Camilla Jarl, Hemsö, modererar fördjupningen om stadsdelen Butängen på Business Arena Norrköping.

Framtidens stationsstad på gång i Norrköping

Historisk industrimark i Norrköping byter skepnad – stadsdelen Butängen tar form. På Business Arena Norrköping 21 mars diskuteras områdets investeringsmöjligheter och mål.

En ny centralstation blir kronan på verket i den nya innerstadsmiljö som ska ta form. Planprogrammet går snart ut på samråd och en arkitekttävling planeras för stationsområdet. Kommunen söker nu partners som kan vara med och utveckla Norrköpings nya stadsdel.

Vilken betydelse har Butängen och den nya stationen för utvecklingen av Norrköping? Camilla Jarl, kommunikationschef på fastighetsbolaget Hemsö, modererar ett fördjupande seminarium om Butängen. I panelen deltar Dag Johansson, samhällsstrateg på Norrköpings kommun, Josef Erixon, projektledare vid Norrköpings kommun, Camilla Gyllestrand, partner och SAR/MSA vid Liljewall arkitekter och Magnus Björklund, etableringschef för ICA Sverige.

Vad: Fördjupning (Investeringscase): Stationsstaden in i framtiden
Plats: Business Arena Norrköping, Louis De Geer Konsert & Kongress
Datum: 21 mars 2019
Biljett: Boka här
Program: Se här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015