ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Förvaltning, social hållbarhet och hyrestrender

17 november 2017

Förvaltning som motor för social hållbarhet och hyrestrender 
– Vad vill du diskutera på Business Arena Umeå 2018?

 

 

Business Arenas koncept bygger på att alltid lyfta frågor som är avgörande för Sveriges utveckling. Genom ett mångsidigt program med seminarier och talare av hög kvalitet fokuserar vi på en rad aktuella trender och framtida utmaningar för och inom branschen.

Bland talarna till Business Arena Umeå den 21 februari 2018 har vi redan nu äran att presentera följande personer:

  • Annie Franzon, transaktionsansvarig, Diös
  • Johan Björk, Head of Real Estate, PWC
  • Tove Samzelius, tematisk rådgivare, Rädda Barnen
  • Mikael Salo, chefredaktör, Aktuell hållbarhet

I seminariespår 1 med tema fastighet och finans, lyssnar vi till Annie Franzon och Johan Björk som kommer tala under rubriken Transaktioner och uthyrning – hur ser trenderna ut? Det blir ett pass som reder ut vilka delmarknader i norra Sverige som är mest aktiva, var transaktionsvolymerna är störst och vilka objekt som är mest eftertraktade. Vi frågar oss också hur trenderna på hyresmarknaden ser ut.

I seminariespår 4 med temat fastighetsförvaltning, lyssnar vi till Mikael Salo och Tove Samzelius, som kommer tala under rubriken Fastighetsförvaltning – en motor för social hållbarhet? Här är frågeställningen om fastighetsförvaltning i stigmatiserade och stökiga stadsdelar kan bidra till ett lyft, och huvudfrågan är vilket ansvar fastighetsägaren har?

Välkommen till Business Arena Umeå den 21 februari 2018!

Anmäl dig här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev