ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Förtroende mellan aktörerna ger mervärde

3 juli 2014

2014-07-03 14.53.23

”Att bygga förtroende mellan byggherrar, kommuner & politiker är oerhört viktig genom hela byggprocessen. Det ger ett mervärde till slutkunden”

Alexandra Laurén, regioinchef Nya Hem, Skanska, hoppas på att samtalet under dagens seminarium ”Skulle det byggas fler bostäder om byggherrarna visste mer om olika delmarknader?”  blir mer än just bara ett samtal som alla andra – att det leder till resultat. En panel, med såväl byggherrar som kommunpolitiker, som är ovanligt överens om problemen och behovet av att finna lösningar.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015