ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fördjupa dig i hållbarhet på Business Arena

14 februari 2017

Svenska företag i fastighetsbranschen ligger långt fram i hållbarhetsarbetet och på Business Arena Göteborg och Malmö diskuteras ämnet under ett antal fördjupningar.  

 Det handlar om att tänka rationellt och affärsmässigt. Fackvetenskapen visar att den globala uppvärmningen fortsätter oberoende av om väljare i ett land tröttnar på ämnet. Samma sak gäller påfrestningarna på de så kallade ekosystemtjänsterna. Den svenska fastighetsbranschen ligger långt framme när det gäller miljömässig hållbarhet och arbetet är ofta integrerat med social och ekonomisk hållbarhet. Vi har samlat sakkunniga människor i speciella hållbarhetsfördjupningar på Business Arena i Göteborg och Malmö. Du som är intresserad och vill hålla dig ajour med det senaste på området har möjlighet att gå på olika fördjupningar som täcker alla de tre hållbarhetsaspekterna.

Programmet för Göteborg>>

Programmet för Malmö>>

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015