ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”För mig är Business Arena en fantastisk mötesplats”

27 augusti 2014

Den 18 september kommer Christian Hermelin, vd på Fabege, till Business Arena Stockholm för att medverka i Framtidsforum, Business Arenas speakers’ corner med ett flertal framtidsorienterade föreläsningar i tät följd. Hermelin kommer att berätta om projektet Arenastaden. Vi har stämt av med honom.

Vilka förväntningar har du på årets Business Arena Stockholm?
–  För mig är Business Arena en fantastisk mötesplats för branschen och jag förväntar mig intressanta dialoger och utbyte av tankar kring framtida utveckling. Det är värdefullt att ta sig tid att nätverka och inspireras av andra.

Kan du ge oss en liten föraning om vad du kommer att tala om?
–  Det finns ett stort intresse kring TeliaSoneras och SEB:s flytt till Arenastaden och jag kommer att berätta om hur vi har utvecklat Arenastaden till en attraktiv plats. I dag räcker det inte med moderna lokaler, utan som fastighetsägare får vi axla en större roll för att möta kundernas behov. Det kan gälla allt från service, kollektivtrafik, cykelbanor till framtida grannar.

Torsdag 18 september, kl. 12.50-13.10, Stadsutvecklingsprojektet som lockar storföretag
Business Arena Framtidsforum, plan 5

mindre Christian Hermelin

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015