ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Flygplatsstäders påverkan på tillväxt och näringsliv

29 januari 2014

Den starka utvecklingen i korridoren Stockholm-Sigtuna-Uppsala och runt Arlanda är en nationell tillgång.

Så inleder Lars Bryntesson (Sigtuna) och Maria Rankka (Stockholms Handelskammare) debattartikeln ”Staten måste smörja tillväxtmotorn Arlanda” i Dagens Samhälle (24/1). De efterlyser även att frågan om Arlandas utveckling ska sättas upp på den politiska dagordningen i regering och riksdag.

Arlanda är inte det enda flygplatsområde som präglats av hög tillväxt. Samma utveckling, om än i mindre skala, pågår runt Landvetter i Göteborg. Med denna koppling vill vi passa på att rekommendera en fördjupning på Business Arena Göteborg – ”Flygplatsstäders påverkan på tillväxt och näringsliv”. Frågan kommer att diskuteras med utgångspunkt ur en aktuell rapport framtagen av Airport City Stockholm i samarbete med PwC.

Missa inte det!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015