ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Finns det ett norrländskt varumärke?

6 februari 2018

Finns det ett norrländskt varumärke? På Business Arena Umeå hör vi en kunnig panel diskutera frågan. Lyssna till Tobias Lindfors (Studentconsulting), Katarina Edvall (Västerbottens Handelskammare), Hans Lindberg (Umeå kommun) och Magnus Wikman (Nodepole).

Närheten till olika råvaror har varit en stark tillgång för norra Sverige och har givit upphov till starka företag. På senare år har vi sett en ny våg av etableringar som även grundar sig i ett passande klimat och tillgång till ren energi. Att internationella företag startas i regionen visar dels att världen blivit mindre i takt med att tekniken utvecklas, dels att det efterfrågas en ny typ av lokalisering. I en tid då en hel del av marknadsföringen handlar om branding, vad är det som attraherar i norra Sverige?

Välkommen till Business Arena Umeå där vi synar det norrländska varumärket under lupp, under den gemensamma inledningen när vi startar heldagskongressen. På scen ser vi:

  • Tobias Lindfors, vd och ägare för Studentconsulting och Pite Havsbad Group
  • Katarina Edvall, ordförande, Västerbottens Handelskammare
  • Hans Lindberg, kommunstyrelsens ordförande, Umeå kommun
  • Magnus Wikman, chief Commercial Officier på Nodepole

Missa inte det den 21/2 klockan 9.45-10.15 på Umeå Folkets Hus!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015