ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fem veckor kvar

13 augusti 2018

September närmar sig med stormsteg! Om 37 dagar är det dags för Business Arena Stockholm – Nordens största mötesplats för fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Bostadspolitik, globala trender och säkerhet
Ta dig gärna tid att läsa det uppdaterade programmet med massor av spännande ämnen att upptäcka. Ett bra tips är att ladda ned vår app för en överblick av program och vilka som står på scen. Appen finns i både App Store och Google Play. Kom igång med vår app-guide >>

Årets upplaga av Business Arena Stockholm bjuder på hela 16 seminariespår och ett 30-tal fördjupningar. Vi diskuterar valet, omvärlden och framtiden. Programmet är allt på ett fat inom fastighet och finans, samhällsbyggnad och infrastruktur, hållbarhet, digitalisering, arkitektur och förvaltning. Välkommen!

Medverkande talare i urval:

Nicholas Fernholm, digitaliseringsexpert och föreläsare
Med flera års erfarenhet av att förverkliga innovativa lösningar på företag i olika branscher har Nicolas Fernholm snabbt blivit ett känt namn när det kommer till digitalisering. Med devisen att den digitala världen påverkar oss alla – överallt – har hans föreläsningar blivit vida omtalade. På Business Arena Stockholm hör vi honom inledningstala i seminarium 6 om digitalisering.

 

Souad Cherfouh, European Research Analyst, Aviva Investors
I sin roll som analytiker på Aviva Investors är Souad Cherfouhs fokusområde Europa. Hon har en doktorsexamen i ekonomi vid Pantheon-Sorbonne University i Paris och arbetade tidigare som ekonom för BNP Paribas Real Estate. På Business Arena Stockholm medverkar hon i fördjupning Z om metropolisering ”Metropolisation: How does it affect investment strategy?”.

 

Anna Granath Hansson, teknologie doktor och bostadsforskare, KTH
I mer än ett decennium har Anna Granath Hansson arbetat med bygg och fastigheter i Sverige och Europa för bland annat Nordea, Catella och Skanska. År 2017 tog hon sin doktorsexamen i fastighetsvetenskap vid KTH med en avhandling om institutionella förutsättningar för billiga bostäder. På Business Arena Stockholm medverkar hon bland annat i seminarium 12 med tema bostad ”Kan Sverige göra om och göra rätt?”.

Se det uppdaterade programmet för Business Arena Stockholm (den senaste versionen från 10 augusti) >>

Anmäl dig till Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015