ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fem veckor kvar till Business Arena Stockholm

16 augusti 2016

business-arena22

Sommarvädret har varit bra på de flesta håll i landet, vi hoppas att du haft en skön semester. Nu är det fem veckor kvar till Business Arena Stockholm och vi tycker att vi har ett riktigt spännande program att presentera. Ett bra tips är att ladda ner appen så kan du skaffa dig överblick och komma åt deltagarlistan.

I årets utbud av seminarier kommer vi bland annat att titta närmare på fastighetsmarknaderna i Stockholm, Mälardalen, Malmö, Göteborg och norra Sverige. Det blir digitalisering i form av smarta städer, arkitektur och naturligtvis fastighet & finans samt bostäder.

I talarväg kommer Percy Barnevik bland annat att berätta om fattigdomsbekämpning, Danica Kragic och Anthony Townsend kommer att ge oss inblickar i framtidens digitala samhälle och många tunga ekonomer kommer att ge vägledning om konjunktur, ränta och bostadsmarknad.

Den senaste versionen av programmet hittar du på www.businessarena.nu

Appen finns att ladda ned på App Store och Google Play (aktivera med koden: businessarena2016)
Som du kanske vet brukar platserna ta slut på Business Arena Stockholm, så se till att anmäl dig i god tid!

Klicka här för att anmäla dig

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015