ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fem nya namn till Göteborg

12 mars 2018

Med oss till Business Arena Göteborg och Svenska Mässan den 10 april har vi med oss ett 100-tal prominenta talare. Här presenterar vi ett urval av dem:

Björn Siesjö, stadsarkitekt, Göteborgs Stad
Björn Siesjö har sedan 2012 varit stadsarkitekt i Göteborgs stad. Innan dess arbetade han i drygt 10 år som egenföretagare och då på arkitektbyrån Kanozi, som han grundade med två kollegor under 2001. Björn har även tidigare arbetat på Liljewall arkitekter och Wingårdhs.

 

 

 

Rebecca Ihrfors, CIO, Försvarets materielverk
Rebecca Ihrfors har en lång karriär inom Försvarsmakten, och har haft en mängd ledande befattningar inom den civila delen, först som chef för miljöavdelningen. Sedan 2016 är hon CIO för Försvarets Materielverk, vilket innebär att hon leder arbetet för IT-staben och allt vad det innebär.

 

 

 

Johanna Möllersten, projektledare, Västtrafik
Johanna Möllersten arbetar som projektledare på Västtrafik och ansvarar för att integrera Göteborgs planerade linbana. Hon har en bred bakgrund inom projektledning i så väl offentlig som privat sektor och har axlat roller som platschef på Nordic Wellness Skidome och planeringsledare på Göteborgs stad.

 

 

 

Olof Manner, chefsstrateg, Swedbank
Olof Manner är idag chefsstrateg på Swedbank. Han startade på företaget under 2014 och då som chef för makroanalys innan han i slutet av 2015 bytte till sin nuvarande roll. Olof har spenderat majoriteten av sin karriär i Öhman-gruppen där han arbetade i drygt 25 årstid, senast i tjänsten som senior rådgivare.

 

 

 

Jenny de Fine Licht, universitetslektor, Göteborgs universitet
Jenny de Fine Licht är universitetslektor på förvaltningshögskolan vid Göteborgs Universitet. Hon disputerade i statsvetenskap under 2014 och har arbetat som lektor sedan starten av 2018. Dessutom leder hon projektet ”Justifying har decisions – a necessary evil in representative decision making” tillsammans med Peter Esiasson.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015