ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsnytt och Business Arena anställer informatör

14 november 2013

Seminarieevenemanget Business Arena växer stadigt och för att utveckla informationen kring evenemanget har Fastighetsnytt Förlags AB rekryterat Susanna Thulé som informatör.

Business Arena arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö varje år. För att utveckla informationsverksamheten kring evenemanget anställs Susanna Thulé som informatör. Hon kommer även att stärka informationen inom Fastighetsnytt Förlags AB:s övriga affärsområden.

Susanna Thulé är 25 år gammal och har tidigare erfarenhet från kommunikationsbranschen.

För mer information kontakta chefredaktör och vice vd Daniel Bergstrand på 08-652 89 87 eller e-post daniel.bergstrand@fastighetsnytt.se

Pressmeddelandebild

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015