ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsnytt lanserar podcast!

30 oktober 2015

podcastbanner

Nu lanserar Business Arenas arrangörer Fastighetsnytt Podcast – en podcast med experter, branschprofiler och andra om nya, gamla och spännande ämnen med anknytning till fastighetsbranschen. Vi frågade Maria Nordlander, en av initiativtagarna till podden, om konceptet.

”Det finns många som har mycket att säga om det som händer i vår bransch, inte minst i dessa tider. Detta bevakar vi ständigt, både på fastighetsnytt.se och i tidningen. Genom podcasten vill vi förmedla Fastighetsnytts innehåll till våra läsare på ett nytt och mer personligt sätt. Ljud är på många sätt mer tillgängligt än andra kanaler.”

I premiäravsnittet får vi höra Tomas Ernhagens, chefsekonom på Fastighetsägarna, syn på läget i den svenska ekonomin, ränteläget och Riksbankens eventuella trovärdighetsproblem. Dessutom får vi veta hur Tomas ser på bostadskrisen och om gitarrförsäljare tjänar för mycket pengar.

Avsnitten är 20-30 minuter långa och publiceras varje vecka på fastighetsnytt.se, men går även att ta del av via iTunes, vilket gör att den är nära till hands i allas telefoner, datorer och surfplattor.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015