ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsnytt i samarbete med Hand in Hand

4 september 2016

Hih

Det finns många välgörenhetsorganisationer som uträttar extremt viktiga saker. Fastighetsnytt och Business Arena har valt att samarbeta med Hand in Hand för att vi tror på hjälp till självhjälp och entreprenörskap för att bekämpa fattigdom. Hand in Hand riktar in sig på att ge kvinnor stöd för att de ska kunna starta företag som ger dem och deras familjer försörjning. I förlängningen har de även möjlighet att anställa och ännu fler lyfts ur fattigdom.

Founder of the Charity, Hand in Hand, Percy Barnevik, photogrpah

Percy Barnevik inledningstalar på Business Arena

Percy Barnevik med ett förflutet inom bland annat ABB, Investor, Sandvik, Skanska, Astra Zeneca, DuPont och GM har varit engagerad i hjälporganisationen Hand in Hand sedan år 2000. Nu kommer han till Business Arena Stockholm för att berätta om fattigdomsbekämpning och sitt arbete med organisationen. Läs en intervju om Percy Barneviks arbete med Hand in Hand här.

Percy Barnevik inledningstalar mellan 09.15 och 09.55 onsdagen den 21 september.

Mellan 10.30 och 11.00 kommer han att signera böcker på plan 5.

ledarskap---200-radjag-vill-forandra-varlden_50

 

”Livet är inte rättvist, vi vill bidra till positiv förändring. Hand in Hand´s byprojekt är ett långsiktigt och effektivt sätt där man gör skillnad.  Vi har valt att investera i byprojekt i Indien, som även inneburit att vår personal engagerat sig som privata givare. Genom hjälp till självhjälp och entreprenörskaps-utbildning kommer byar att lyftas ur fattigdom, genom att kvinnor får möjligheten att bli ekonomiskt aktiva till förmån för sina familjer. Det är riktigt häftigt.”

Staffan Olsson, styrelseordförande och grundare, Profi Fastigheter

hih

Charlotte Bohman       Staffan Olsson

Kom och lyssna på Charlotte Bohman, Generalsekreterare Hand in Hand Sweden, och Staffan Olsson, VD Profi, om varför och hur fastighetsbranschen kan engageras i fattigdomsbekämpningen!

När: Onsdag kl 13-14

Var: 5 tr, vid ingången till Balkongen (Hand in Hands monter)

 

Läs en intervju med Charlotte Bohman här

Här kan du se en informationsfilm om Hand in Hand

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015