ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsmarknaden allt hetare i norr

17 november 2016

Fastighetsmarknaden i norra Sverige blir allt hetare och intresset bland investerare ökar. Som region har norra Sverige stor potential men naturligtvis finns det också utmaningar.

Business Arena Umeå kommer ett av seminarierna (tema: fastighet, ekonomi och finans) handla om hur fastighetsmarknaden kan bidra till den regionala utvecklingen. Frågor som kommer att diskuteras är till exempel: Vilka möjligheter ser de aktörer som den senaste tiden valt att etablera sig i norra Sverige? Vad är det som lockar andra? Hur behöver regionen utvecklas för att maximera sin potential?

Det är nu mindre än 100 dagar kvar till Business Arena Umeå som går av stapeln 22 februari. Förutom tidigare nämnda seminarium så kommer andra viktiga ämnen att diskuteras och kontakter kommer att knytas.

Missa inte detta, anmäl er som deltagare nu och få tillgång till en heldag med intressanta seminarier och fördjupningar.

Se programöversikten för Business Arena Umeå 2017.

Klicka här för att anmäla dig>>

 
Bli partner
Genom att bli partner visar ni att ni är en betydelsefull aktör på fastighetsmarknaden i Norra Sverige. Sätt ner er flagga och förstärk er synlighet, som partner syns ni i våra kanaler både innan och efter Business Arena.

För mer information om hur ni blir partner och vilka fördelar som ingår i partnerskapet, kontakta Kristian Wallgren (kristian.wallgren@fastighetsnytt.se 070-488 86 04).

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015