ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsbranschens största satsning i Almedalen

30 juni 2012

Söndag 1 juli börjar vi arbeta med Business Arena Almedalen. Under veckan handlar det om 28 programpunkter och cirka 100 medverkande talare. Ämnena sträcker sig över hela samhällsbyggnadsområdet och ett viktigt syfte är att visa vilken stor roll branschen spelar i samhällsutvecklingen. Det har vi gjort genom att samla så många kvalificerade aktörer och talare på en tydlig plattform – Burmeister i centrala Visby. Ett speciellt inslag som vi ser fram emot är de dagliga mikroföredragen ”Parolado” med talare som Carl-Jan Granqvist, Hans Lind, Alexander Bard, Jerker Söderlind och många fler.

– Det känns spännande att vara på plats och inleda vårt fina program med spännande föredrag och, som vi hoppas, trevligt mingel för branschfolk och andra som är intresserade. Nu hoppas vi på fin uppslutning och många konstruktiva möten på Burmeister, säger Henrik Zetterstedt som utvecklat Business Arena Almedalen.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev