ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastighetsägaren ska ta ansvar för sina egna hus

17 september 2015

IMG_6931

Under förmiddagen samlades de tre bostadspolitiska talespersonerna Hillevi Larsson (S), Robert Hannah (Fp), Ewa Thalén Finné (M) och bostadsministerns statssekreterare Conny Wahlström (Mp), för att tala om de ideologiska skiljelinjerna vad gäller social bostadspolitik. Kommunerna ombads ta ett ökat ansvar, men även fastighetsägarna.

”För att öka byggandet måste vi titta på bitarna med markrestriktioner och lyfta fram progressivt arbetande kommuner. En livfull dialog med kommunpolitikerna krävs, kombinerat med riksdagspolitikernas arbete”

Ewa Thalén Finné (M)

 ”Det är fastighetsägarnas ansvar att renovera sina egna hus. Det ska inte skattebetalarna göra. Här bör kommunerna sätta högre press på sina fastighetsägare.”

Robert Hannah (Fp)

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015