ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fastigheter – årets överraskning på branschtoppen

4 mars 2015

”Fastigheter tillhör årets överraskning på branschtoppen med 27 procent kvinnor i ledningen. De har intagit en delad förstaplats med gamla ettan konsumentbolagen. En kvinna på vd-posten i Kungsleden samt flera nynoterade börsbolag har bidragit till ökningen. Fler branscher borde ta efter.”

Enligt Allbrightrapporten 2015 toppar fastighetsbranschen (tillsammans med konsumentbranschen) branschligan i mest jämställda branscher. Glädjande nyheter. Dock finns det mycket kvar att göra, även för fastighetsbranschen.

Läs rapporten Färdigbantat: dags för kompetens här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev