ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Få saker slår en skogsinvestering”

17 februari 2015
Göran Persson på Business Arena Umeå 2015
Göran Persson på Business Arena Umeå 2015

”Få saker slår en skogsinvestering, det kan jag lova er. Köp skog är mitt mycket enkla och tydliga råd. Jag har räknat på skog. Att bruka vår skog på ett rationellt sätt är dessutom vårt bästa bidrag till att förhindra klimatförändringarna”.

”För vår del i Sverige är det bra att vi kan se att vi klarar oss lite bättre än andra länder,  just för att vi växer i befolkning. Men det sista är vi för dåliga att analysera och tala om. Fortsätter vi inte att växa drivs inte den ekonomiska tillväxten i landet. Jag är inte rädd att låna ut pengar till familjer – ett familjeprogram skulle ge befolkningstillväxt och ekonomisk tillväxt. Det är 6-åringen, inte 60-åringen som driver ekonomisk tillväxt.”

Göran Persson, ordförande för Sveaskog och tidigare statsminister,  (1996-2006) under ”Så ser framtiden för den svenska skogsindustrin ut”.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015