ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

EU-valet i handelskrigets skugga

29 april 2019

I skuggan av en vikande konjunktur, ett handelskrig, Brexit och ny förtroendekris i södra Europa går européerna till val den 26 maj och väljer ett nytt EU-parlament. Hur resonerar de europeiska väljarna kring ett handelskrig mellan USA och Kina? Vilken betydelse har utfallet av EU-valet på det nationella planet och regionens konjunktur?

Medverkande i panelen: Sören Holmberg, professor emeritus, Göteborgs universitet, Claes Alvstam, professor emeritus, Handelshögskolan Göteborg och Heléne Fritzon, (S), förstanamn i EU-valet.

Ta del av ett uppdaterat program på webben eller i pdf >>
Säkra din plats i god tid innan kongressen. Anmäl dig idag >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015