ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ett samarbete med politiken

21 september 2012

Miljöpartiets språkrör Åsa Romson anser att fastighetsbranschen måste enas om vad om kan ses vara bra energi- och klimatindikatorer. Det framgick av hennes anförande under hållbarhetsseminariets förmiddagssession där hon dels pratade om hur branschen kan hjälpa till att skapa en bättre miljö och dels hur politikerna kan hjälpa till.

– VI måste säkerställa att miljöutsläpp och energislöseri kostar. Företagen kan inte värdera de långsiktiga samhällskostnaderna och därför måste politiken hjälpa dem, menar hon.

Vidare poängterade hon att fastighetsbranschen måste vara aktiva medspelare i att skapa förutsättningar för att lyfta det hon kallade utsatta stadsdelar med betoning på miljonprogramsområdena. Där behöver man även samarbeta med politiken och politikernas ansvar enligt Åsa Romson ligger först och främst i att bygga lättillgängliga kontaktytor.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev