ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ett samarbete med branschen

18 april 2013

Johan Zetterstedt, vd på Fastighetsnytt och grundare av Business Arena, inleder Business Arena Malmö med att säga att evenemanget är ett samarbete med fastighetsbranschen.

Foto: Sverrir Thór

”Hur man än gör i Malmö så lyckas man alltid tillhöra en minoritet,” sa kommunalrådet Anders Rubin i sitt inledningsanförande. Han poängterade även att Malmö har återhämtat sig bra efter den kris ”… ni i fastighetsbranschen drog igång på 90-talet.” Han välkomnade sedan publiken till Malmö.

Foto: Sverrir Thór

”Som gammal Kristianstadsbo kan jag säga att Malmö var staden man åkte förbi på väg till Köpenhamn,” sa Bo Lundgren. Han tillade sedan att Malmö på många sätt återspeglar den svenska ekonomiska utvecklingen sedan 1970-talet.

Foto: Sverrir Thór

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev