ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En vikande global konjunktur

4 februari 2019

En vikande global konjunktur – vilka blir de kortsiktiga effekterna?
Efter flera år av högkonjunktur tyder tecken i skyn på att den globala ekonomin nu börjar ge vika och att vi är på väg in i en period med svagare global efterfrågan. Hur påverkar det den regionala och råvarutunga ekonomin i norra Sverige på kort sikt? Vilka är de viktigaste ekonomiska parametrarna att analysera i detta sammanhang?
Lyssna till ett anförande av Olof Manner, chef makroanalys, Swedbank AB i seminarium 1 kl. 11.00.

Intresserad av råvaror och framtidens ekonomi?
Kan man styra transformationen från en råvaruintensiv ekonomi till en modern kunskapsekonomi och hur kan den lokala fastighetssektorn bidra? Hör frågan diskuteras i Vad händer när naturresurserna sinar? kl. 13.30. Hur påverkas regionen av EU:s nya regler och vilken typ av projekt premierar unionen? Lyssna till detta i EU:s nya bidragsregler – jackpot för norra Sverige? kl. 14.00. Båda programpunkterna hittar du i seminarium 1.

 

Se programmet i sin helhet i pdf (uppdaterad 12 februari) eller se det på hemsidan här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015