ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En trygg miljö för boende – lag och ordning högst på agendan?

5 juni 2018

Ingen har kunnat undgå den senaste tidens diskussioner om skjutningar, stenkastning och polisens förutsättningar att kunna utföra sitt arbete i förorter till de svenska storstäderna. Otrygghet hindrar positiva spiraler som behövs för att utveckla det lokala näringslivet och skapa sysselsättning och framtidstro.

Business Arena Almedalen, onsdag den 4 juli diskuterar en initierad panel hur tryggheten i socioekonomiskt utsatta områden kan öka samt hur stadsplanering och fastighetsägare kan bidra.
Modererar gör Tomas Kruth, processledare på Tyréns och bland talarna finner vi Therese Berg, hållbarhetschef vid Riksbyggen och Ola Svensson, fastighetschef på Victoria Park.
Välkommen att lyssna, vi håller som vanligt till på restaurang Supper på Burmeister. Vi ses i Visby!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015