ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En testbädd för global utveckling

4 februari 2019
Den norra regionen – en testbädd för global utveckling
En stor anledning till att framtidsfrågor testas i norra Sverige, oavsett om det handlar om rymd, bilar eller 5G, är kanske att många av de frågor vi har kring klimat, kommunikation eller mobilitet får sitt svar just här. Vad är det som gör regionen så lämplig för att pröva nya innovationer? Vilka ytterligare investeringar behövs för att lyfta status och intresse för regionen?

Lyssna till en paneldiskussion bestående av Thomas Sundén, vd, Sustainable Innovation, Maria Olofsson, affärsutvecklare, projektledare Infotech Umeå och TINK, Uminova Innovation och Mats Tyni, Executive Vice President, Business Development, Swedish Space Corporation. 

Ta del av ett uppdaterat program i pdf (uppdaterat 31 januari) eller se programmet på hemsidan här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015