ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En stad som vågar sticka ut

13 februari 2014

”Det är en stad där allt händer, en stad i rörelse, en stad som vågar sticka ut, med ett utbud av kultur och nöjen för alla”

Katrin Stjernfeldt Jammeh, ”Malmö sjuder av kreativitet”, 13 februari 2014, Hyresgästföreningen

I dag kan man på Hyresgästföreningens hemsida läsa Katrin Stjernfeldt Jammehs debattartikel om Malmö; om Malmö som växande stad, både vad gäller kreativitet och befolkning, och om den bostadsbrist som Malmö, liksom många andra växande städer i Sverige, präglas av. Katrin Stjernfeldt Jammeh beskriver bland annat vilka åtgärder Malmös kommunledning föreslagit för att öka bostadsbyggandet. Hon avslutar med att efterlysa en nationell, gemensam bostadspolitik för att lösa bostadsbristen och öka bostadsbyggandet i Sverige.

Det här är ett par av de frågor som vi kommer att behandla på Business Arena Malmö. Ett av huvudseminarierna, ”Stadsbyggnad för integration och tillväxt”, fokuserar på hur Malmöregionen ska förvalta de potential som stadens energi och framåtanda möjliggör.

Bostadsfrågan, med bland annat Veronica Palm som paneldeltagare, kommer att diskuteras i fördjupningen ”Bostadsmarknaden – glödhet fråga när det gäller politik, tillväxt och inträde i samhället”. I denna fördjupning kommer även en lokal sondering att göras.

Du kommer också att erbjudas möjligheten att lyssna på Katrin Stjernfeldt Jammeh, då hon kommer att hålla i välkomstanförandet på Business Arena Malmö den 3 april.

Se hela programmet med alla seminarier och fördjupningar här

Katrin Stjernfeldt Jammeh

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015