ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En kontorsmarknad i snabb utveckling

28 februari 2019

Den sydsvenska kontorsmarknaden har genomgått en snabb förändring under de senaste åren. Hur ser kontorsmarknaden i Skånes tre största städer ut, vilka lägen är hetast och vilka är kallast? Hur kommer hyrorna att utvecklas framgent?

Lyssna till en paneldiskussion mellan Fredrik Dackheden, Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner, Peter Syrén, vd, Midroc Properties, Daniel Nord, vd, FOJAB arkitekter, Ulrika Hallengren, vd, Wihlborgs Fastigheter AB och Camilla Wieslander, vd, Skanska Öresund AB.

Ta del av programmet i pdf här (uppdaterad 28 februari) eller på webben >>

Vi ses den 2 april!

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev