ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En hel tidning om Luleå

2 maj 2018

Nu kan du ta del av tematidningen om Business Arena Luleå!  Intervju med kommunstyrelsens ordförande Niklas Nordström, krönika av journalisten Mark Isitt, lägesrapport om fastighets- och transaktionsmarknaden och mycket mer.

Ta del av tidningen i pdf här >>

Tematidning

I samband med Business Arena Luleå 2018 publicerade Fastighetsnytt och Business Arena en tematidning i Dagens Industri och Dagens Nyheter. Tidningen fokuserar på Satellit-kommunen: dess tillväxt, möjligheter och framtidsutsikter inom infrastruktur, stadsbyggnad och fastighetsmarknad.

Ta del av tidningen digitalt här >>

Om Business Arena Luleå

Business Arena Luleå arrangerades första gången 29 maj 2018, och blev också den första kongressen i satsningen Business Arena Satellit som lanserades 2018 av Fastighetsnytt som ligger bakom konceptet Business Arena.

Business Arena Satellit är kongresser med fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter.

Business Arena Luleå arrangeras av Fastighetsnytt och Business Arena i samarbete med Luleå kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015