ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En flygplatsstad, ett miljardpaket och framtiden

5 oktober 2018

Om lite mer än en månad är det dags för Business Arena Uppsala, 14 november på Uppsala Konsert & Kongress. Under en heldag samlas fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen från privat och offentlig sektor för att diskutera framtidens Uppsala.

I det gedigna seminarieprogrammet finns två investeringscase: Airport City Stockholm och Uppsalapaketet.

Pallar Airport City det globala trycket?
Den gyllene axeln mellan Uppsala och Stockholm blir Sveriges första riktiga flygplatsstad. Men är satsningarna på Airport City Stockholm tillräckliga för att möta en internationell konkurrens som flygplats, stad, region och varumärke? På scen: Olov Holst (bilden), kommunstyrelsens ordförande (M) i Sigtuna kommun, Dieter Sand, vd för Arlandastad Holding, Fredrik Jaresved, vd för Airport City Stockholm, Joachim Danielsson, stadsdirektör vid Uppsala kommun och Johanna Wiklander, strategisk samhällsplanerare vid Uppsala kommun.

Raka spåret till framtidens Uppsala
Södra Uppsala är ett av regeringens utpekade områden i satsningen på nya hållbara städer och stadsdelar. Nu står det klart att fyra järnvägsspår, en ny tågstation, spårväg och 33.000 nya bostäder ska förverkligas inom ramen för Uppsalapaketet. Är det nu raka spåret till framtidens Uppsala? På scen: Henrik Svanqvist (bilden), vd för Rosendal Fastigheter, Mats Norrbom, stadsbyggnadsdirektör vid Uppsala kommun, Mats Rönnbo, affärsutveckling vid Skanska och Tobias Fröberg, affärsutvecklingschef för fastigheter vid MTR.

Välkommen till en heldag med lokala affärer i fokus
Business Arena Uppsala är en del i konceptet Business Arena Satellit – kongresser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Under en heldag samlas branschfolk, lokala politiker och investerare för kunskapsutbyte och nätverkande.

Säkra din plats här!

Se hela programmet för Business Arena Uppsala här >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev