ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: En av landets betydande transaktionsmarknader finns i norra Sverige

3 november 2015

Aktiviteten ökar på den norrländska fastighetsmarknaden. En jämförelse med motsvarande period förra året visar att transaktionsvolymen i norra Sverige har ökat med hela 60 procent. Det visar den statistik som Pangea Property Partners har tagit fram specifikt för Fastighetsnytt

transaktionsmarknad-norra-sverige-500x241

Av den totala volymen i landet motsvarar norra Sveriges transaktionsvolym cirka 10 procent. Stockholms andel av den totala volymen är cirka 50 procent, bortsett från det och de övriga två storstadsregionerna innebär det att Norrland utgör en betydande del av transaktionerna på den svenska kommersiella fastighetsmarknaden.

Den höga omsättningen beror bland annat på de stora affärer som gjorts i Umeå den senaste tiden.

På Business Arena Umeå den 24 februari lyfter vi den aktivitet som pågår i norra Sverige, alltså ett lysande tillfälle att uppdatera sina kunskaper om en marknad med många möjligheter.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015