ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En ansvarsfull algoritm?

25 september 2018

Den 14 november är det dags för Business Arena Uppsala – den andra kongressen i satsningen Business Arena Satellit. Inleder dagen gör digitaliseringsexperten Anna Felländer, verksam vid The Boston Consulting Group.

Anna Felländer är en starkt eftertraktad talare inom området artificiell intelligens (AI). På Business Arena Uppsala ger hon oss sin samtidsspaning i digitaliseringens framsteg och vad som händer om vi inte förutser de oönskade konsekvenserna av AI i tid.

Missa inte det! Läs mer om Business Arena Uppsala och konceptet Satellit på businessarena.nu. Är du nyfiken på fler intressanta programpunkter? Ta del av programmet via länken här!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015