ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Storslam för Skåne på Mipim

14 mars 2014

Hur framstående är Skåneregionen i ett arkitektoniskt sammanhang? Uppenbarligen en mycket framgångsrik sådan. Igår blev det nämligen dubbel vinst för Skåne på Mipim i Cannes. Emporia i Malmö vann kategorin bästa köpcentrum och Max IV i Lund utnämndes till bästa framtidsprojekt.

Tidigare år har Malmö även vunnit Mipim Awards för Turning Torso och det planerade höghuset Törnrosen (Sydsvenskan).

På Business Arena den 3 april pratar vi mer om arkitekturens roll för Malmö och varför just Malmö är en sådan framstående arkitekturstad, tillsammans med Ingemar Gråhamn (Malmö stad) och Alexandra Hagen (White). Låter detta intressant? Notera Arkitekturens roll för Malmö, kl 15.45!

 

Max IV i Lund
Max IV i Lund
Emporia 2
Emporia i Malmö

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015