ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Diskutera Stockholm under Business Arena

15 september 2017

 

Digitalisering, fibernät och energieffektiv stadsplanering – ämnena är många och angelägna i årets upplaga av Stockholm stads mötesplats som pågår i pauserna under Business Arena Stockholm 20-21 september.  

Passa på att träffa företrädare för staden för att diskutera Stockholms utveckling – hur mervärde gemensamt skapas i planeringen, byggandet och tillväxten av staden. På scen finner du bland andra Maria Gräns, översiktsplanerare och biträdande bostadssamordnare på stadsbyggnadskontoret, Stockholms stad, Staffan Ingvarsson, vd för Stokab och Anette Scheibe Lorentzi, stadsbyggnadsdirektör, Stockholm stad.

Mötesplats Stockholm pågår båda dagarna 20 och 21 september. Torsdag den 21/9 kan du bland annat lyssna till Lukas Ljungqvist som talar under rubriken ”Urban Learning: EU-projekt om energieffektiv stadsplanering”, om verktyg för att bättre integrera energi och planering tillsammans.

Missa inte heller det avslutande samtalet ”Digitalisering – från fibernät till konkret nytta”, där Stokab tillsammans med två av stadens större allmännyttiga fastighetsägare pratar om vinsten av egen kontroll av den digitala infrastrukturen och driften av denna.

Se programmet för Mötesplats Stockholm här.

Till programmet för Business Arena Stockholm, den slutgiltiga versionen >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015