ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Diskutera norra Sveriges utveckling på Business Arena Umeå

19 oktober 2017

Mycket tyder på att det är i norra Sverige investeringsviljan finns. Lägg där till en allt hetare fastighetsmarknad, en landsbygd som går framåt och namntunga etableringar i ett av Europas mest naturresursrika områden. Inte minst Northvolts kommande etablering i Skellefteå riktar blickarna mot norr.

På Business Arena Umeå riktar vi blicken mot Sveriges nordligaste region och kartlägger vad som händer, med fokus på fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Den 21 februari på Umeå Folkets Hus samlar vi branschen för en intensiv dag med seminarium, fördjupningar och möten.

Eventet är ett bra tillfälle att lyfta fram företaget, organisationen eller kommunen. Det handlar om synlighet och närvaro – innan, före och efter evenemanget. Vill du veta mer? Kontakta Jonas Ekstrand (jonas.ekstrand@fastighetsnytt.se,
070-737 96 37) eller Kristian Wallgren (kristian.wallgren@fastighetsnytt.se, 070488 86 04).

Läs mer och anmäl dig till Business Arena Umeå här!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015