ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Diskutera framtidens Uppsala med oss i Almedalen

26 juni 2018

Den efterlängtade satsningen på fyra spår mellan Uppsala och Stockholm ser nu ut att bli verklighet med byggstart 2024. En kraftig befolkningstillväxt spås, inte minst i kommunerna längs vägen: Knivsta, Märsta och Upplands Väsby som allt mer växer ihop. Positivt kan tyckas, men vari ligger samhällsvinningen att bygga ihop städer?

Business Arena Almedalen diskuterar en insatt panel framtidens Uppsala: fyrspåren, regionen, förtätningen och förutsättningarna. Bland talarna finner vi Charlotte Skott, näringslivsdirektör vid Uppsala kommun, Mats Norrbom, stadsbyggnadsdirektör vid Uppsala kommun, Henrik Svanqvist, vd för Rosendal Fastigheter och Mårten Othérus, regionchef för Mälardalen på Veidekke Bostad AB.

Missa inte programpunkten Raka spåret mot framtida tillväxt? klockan 10.30 den 2 juli på Business Arena Almedalen, restaurang Supper på Burmeister. Vi ses!

Fortsättning följer den 14 november på Business Arena Uppsala

Vill du veta mer om Uppsala? Den 14 november kommer Business Arena till Uppsala! Business Arena Uppsala är en del i satsningen ”Satellit” – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. Välkommen att ta del av ett heldagsprogram om bostäder, stadsutveckling och infrastruktur.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015