ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Digitalisering, hållbarhet och ny teknik – vill och kan branschen anpassa sig?

24 augusti 2018

Lyssna till inspel av Tengboms hållbarhetsexpert Cecilia Holmström, NCC:s chef för digitala affärer Anders Torell, succé-appen Karmas grundare Elsa Bernadotte och Skanskas utvecklingschef Åsa Togerö
Business Arena Stockholm.

I seminariespår 17, på Business Arena Stockholms andra dag, 20 september, diskuterar vi hållbarhet. Runt om i branschen ploppar olika startups som kombinerar ny teknik och hållbarhet upp i snabb takt. Nytänkande, samverkan och innovation kommer samtidigt ur en bransch som blivit ökänd för att inte vara direkt snabbast att anamma moderniteter. Hur går det? Hur bra är branschen på att anpassa sig? Kan vi lära oss av andra branscher? Missa inte programpunkten ”Digitalisering i hållbar praktik” klockan 13.50!

Upptäck alla de andra 16 seminariespåren på Business Arena Stockholm 2018 – se hela programmet här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015