ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Det finns alldeles speciella utmaningar för det andra könet”

12 mars 2014

”Det finns alldeles speciella utmaningar för det andra könet. Som glastaket. Kvinnorna är inte problemet, men måste se till att vara en del av lösningen”.

Sydsvenskans lördagskrönika (8 mars) skriver Heidi Avellan om en ojämställd värld och arbetsmarknad. Och om en utveckling som går alldeles för långsamt. Inom de flesta branscher.

Hur ligger det till i fastighetsbranschen? Just nu pågår Fastigos undersökning om jämställdhet i fastighetsbranschen – resultatet av undersökningen presenteras den 3 respektive 8 april på Business Arena Malmö och Göteborg.

Heidi Avellan själv kommer dessutom till Business Arena Malmö för att medverka i Valupptakt – hur påverkar valutgången regionen och branschen?

 

 

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015