ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Destination: Uppsala

12 juni 2018

Onsdag den 14 november är det dags för den andra kongressen i satsningen Business Arena Satellit – med destination Uppsala. Just nu pågår ett intensivt programarbete, som vanligt med ett brett in- och utifrånperspektiv samt tongivande talare och moderatorer. Nyfiken på vad som kommer stå på agendan? Håll dig uppdaterad på businessarena.nu/satellit/business-arena-uppsala

 

”Nästa stora utvecklingsresa”
När Business Arena kommer till Uppsala i november blir det stort fokus på mångmiljardsatsningen Uppsalapaketet. Samtidigt presenterar kommunen en ny stadsbyggnadsidé. Enligt stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom finns det stor nytta för investerare att delta för att få information om möjligheter, investeringar och mål.
– Business Arena Uppsala kommer vara ett avstamp inför nästa stora utvecklings- och tillväxtresa som Uppsala ger möjlighet till, säger han.

 

Vilka vill du lyssna till i programmet?
Har du hört någon talare som du vill rekommendera, eller har du kanske någon du gärna skulle vilja lyssna till? Känner du till projekt, frågor eller händelser som vi borde ta upp på Business Arena Uppsala 2018? Dela gärna med dig av dina tips!
Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen: jimmy.b.lehtinen@fastighetsnytt.se / 072-589 07 02

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015