ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Desinformation och maktspel

3 september 2018

Den nya tidens möjligheter inom digital kommunikation påverkar det politiska spelet i allra högsta grad. I väst är en president flitigt engagerad på sociala medier med åsikter om den fria pressen. I öst handlar diskussionerna om valmanipulation och allmän spridning av fake news via tvivelaktiga kanaler.

På Business Arena Stockholm lyssnar vi till säkerhetspolitikexperten Bo Pellnäs som ger oss sin syn på det digitala maktspelet – för vem kan vi egentligen lita på?

Missa inte programpunkten ”Desinformation och maktspel” klockan 14.00 den 19 september på Business Arena Stockholm.

Se hela programmet för Business Arena Stockholm här >>

Om Bo Pellnäs:
Bo Pellnäs är överste av 1:a graden, Balkankännare och en välrenommerad föreläsare. Han har lång erfarenhet av att leda stora organisationer i krisområden, och arbetade bland annat som medlare på Balkan i flera år.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015