ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Den tyska modellen

4 september 2019

Det känns som att vi snart kommit med alla förslag som någonsin går att uppbringa på hur den svenska bostadsbristen ska lösas. Dock har vi svårt att enas kring något konkret, dags att använda någon annans lösning i stället? Tysklands bostadsmarknad används ofta som referens på en lyckad modell. Hur ser samspelet ut mellan politik, regelverk och marknad där?

På Business Arena Stockholm kan du lyssna till Olle Boback, affärsenhetschef, Bonava Tyskland, Linda Lövgren, bostadsanalytiker, senior konsult, WSP och Jörgen Mark Nielsen, samhällspolitisk chef, Sveriges Allmännytta.

Till programmet>>
Anmäl dig till Business Arena Stockholm här>>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev