ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Den personliga arbetsplatsen

5 april 2019

Hur är ditt kontor organiserat? Öppet landskap, egna rum eller aktivitetsbaserat – preferenserna skiftar beroende på organisation och ledarskap. På Business Arena Göteborg 16 maj diskuteras arbetsplatsen och vad den gör med oss.

I panelsamtalet om ”Den personliga arbetsplatsen” deltar Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden, Aram Seddigh, förändringsledare på Weoffice och Susanne Kovacs Österberg, arkitekt SAR/MSA vid Tengbom. Missa inte det klockan 13.30 i seminarium 4 med tema fastighetsförvaltning.

Se hela programmet för Business Arena Göteborg

Anmäl dig 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015