ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Den digitala fastighetstransaktionen

28 augusti 2018

Vad händer när alla användare har full insyn och fri tillgång till en transaktionshistorik? Blockkedjetekniken har möjligheten att revolutionera sättet vi gör affärer men hur säkert är det, i spåren av ny teknik brukar de som vill utnyttja systemet också följa. Men vad är en blockkedja? På Business Arena Stockholm den 19 september reder en initierad panel ut begreppet, bland annat med utgångspunkt i Lantmäteriets internationellt uppmärksammande projekt med digitala fastighetsöverlåtelser.

I panelen ser vi:

  • Magnus Kempe (bilden), Director Retail & Finance, Kairos Future
  • Mats Snäll, Chief Digital Officer, Lantmäteriet
  • Merete Salmeling, Head of Digital & Innovation, Landshypotek Bank

Vill du lära dig ännu mer om digitalisering? På Business Arena Stockholm handlar hela seminariespår 6 om ämnet. Läs mer i programmet här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015