ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

De stora frågornas tid

10 juli 2018

Många i branschen har länge talat om att det behövs ett helhetsgrepp för att komma vidare med bostadspolitiken. Ett grepp där finanspolitiken går hand i hand med regeländringar, agenda och infrastruktur. Men avsaknaden av reformer är ett faktum.

Tio dagar efter riksdagsvalet startar Business Arena Stockholm, och självklart kommer politikens utfall behandlas i årets program. Onsdag den 19 september medverkar Stefan Attefall, f.d. bostadsminister, Ingela Lindh, stadsdirektör vid Stockholm stad och Sophia Mattsson-Linnala, vd för Rikshem i en panel om de stora politiska frågorna för branschen. Finns det chans för en blocköverskridande överenskommelse i bostadspolitiken? Väntar rejäla omtag? Modererar gör Anna Bellman. Missa inte det!

Anmäl dig till Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015